Missie
Het is de missie van Pjotr om in de behoefte te stappen van de Europese flexwerk met buitenland ambitie en van alle partijen in deze keten om hun verwachting en ervaring op elkaar aan te laten sluiten. Dit doet Pjotr door op een efficiënte, duidelijke, betrouwbare en leuke manier inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn op het gebied van flexwerken, wonen en leren.

Voor Partners of zakenvrienden van Pjotr betekent dit volledig ontzorgd worden in alle stappen van de keten. Waarbij kosten verlaagd worden, rendement omhoog gaat en op een eenvoudige manier de beste mens voor de opdracht gevonden en ingehuurd kan worden.

Voor flexwerkers of vrienden van Pjotr betekent dit dat zij hun eigen ‘vriend van Pjotr’-profiel aanmaken en Pjotr vertellen wat hun wensen zijn m.b.t. werk, wonen, vervoer, eventuele opleidingen, tijdsduur contract, salaris.

Ben je eigenaar of werkzaam bij een uitzendbureau in Nederland of werkzaam als recruiter in Polen of Roemenië? Wil je zakenvriend van Pjotr worden? Vul dan onderstaand contact formulier in.

Heb je een vraag? Wil je met Pjotr werken? Laat het ons weten. Je kunt bellen naar:
Of vul onderstaand contact formulier in.
Wij laten binnen 48 uur wat van ons horen.