Pjotr is een platform gebaseerd op technieken vanuit de (online) gaming wereld en matcht de Europese uitzendkracht met het werk- en woonaanbod van de Nederlandse uitzendbureaus in alle beschikbare sectoren.

Over de mechanismes van Pjotr 

Een Europese uitzendkracht die toegang krijgt tot Pjotr, maakt een eigen profiel / avatar aan en geeft daarbij zijn/haar persoonlijke voorkeuren aan. Bijvoorbeeld zijn/haar voorkeur met betrekking tot duur van de opdracht, het soort werk, zijn/haar beschikbaarheid. Maar ook zijn/haar ambitie – wat voor werk diegene nog zou willen doen maar waar hij/zij nog niet de juiste opleiding voor heeft of de juiste ervaring in. Het uitzendbureau plaatst zijn vacatures volgens de parameters van het platform. En heeft op het dashboard inzicht in waar welke uitzendkracht aan het werk is, de gewerkte uren en wie wanneer beschikbaar is.

Iedereen die gebruik maakt van Pjotr, voltooid korte opdrachten, missies genaamd. Deze missies leiden iemand namelijk door het platform en zorgen ervoor dat bepaalde informatie wordt gedeeld, een bepaalde activiteit wordt uitgevoerd, een bepaald event plaatsvindt. Elke missie wordt gevalideerd door iemand anders op het platform (uitzendbureau, opdrachtgever, andere uitzendkracht). 

Met elke missie die de Europese uitzendkracht voltooid, verdient hij/zij punten. Deze punten kan de uitzendkracht vervolgens inwisselen voor bijvoorbeeld zijn/haar eigen ontwikkeling – een cursus die hij/zij wil volgen waardoor het mogelijk voor hem/haar wordt een bepaalde opdracht wel aan te kunnen.

Ook kunnen uitzendkrachten, uitzendbureaus, opdrachtgevers, huisvestingsorganisaties elkaar beoordelen. Zo kan men zien hoe een uitzendkracht bijvoorbeeld scoort op betrouwbaarheid (verschijnt hij/zij wel op tijd en gedurende de hele opdracht?). En andersom wordt inzichtelijk hoe opdrachtgevers met hun uitzendkrachten omgaat. Dit creëert transparantie en geeft een ieder de mogelijkheid een betere keuze, een betere afweging te maken. 

Heb je een vraag? Wil je met Pjotr werken? Laat het ons weten en vul onderstaand contact formulier in.
Wij laten binnen 48 uur wat van ons horen.