Wat we doen

Pjotr matcht, bindt, boeit en beloont

Pjotr is een platform gebaseerd op technieken vanuit de (online) gaming wereld en matcht de Europese uitzendkracht met het werk- en woonaanbod van de Nederlandse uitzendbureaus.

Matchen

Pjotr matcht uitzendkrachten en uitzendorganisaties op basis van (persoonlijke) voorkeuren van de uitzendkracht en de parameters van de vacatures. Alleen die matches die meer dan 75% overeenkomen worden getoond aan de uitzendkracht.

Binden

De uitzendkracht krijgt de mogelijkheid zich te ontwikkelen en het uitzendbureau of opdrachtgever kan deze ontwikkeling steunen. Op het Pjotr platform krijgt de Europese uitzendkracht telkens nieuwe missies aangeboden die afgestemd zijn op zijn/haar behoefte. Op deze manier binden we de uitzendkracht aan het uitzendbureau, de opdrachtgever en/of het platform. En de opdrachtgever ervaart het voordeel van een hogere kwaliteit match – een uitzendkracht die past bij de opdracht en zich continue kan ontwikkelen.

Boeien

Alleen relevante missies, vacatures, opleiding/ontwikkeling, huisvesting, vervoer wordt getoond. Afgestemd op het juiste moment en op de juiste persoon. De mechanismes zorgen ervoor dat iemand telkens weer geboeid wordt door de passende mogelijkheden.

Belonen

De uitzendkracht krijgt punten die hij/zij kan gebruiken voor zijn/haar ontwikkeling. Het uitzendbureau en/of opdrachtgever krijgt een uitzendkracht die geschikt is voor de opdracht en beschikbaar voor de gehele duur van de opdracht.

Over de mechanismes van Pjotr

Een uitzendkracht die toegang krijgt tot Pjotr, maakt een eigen profiel / avatar aan en geeft daarbij zijn/haar persoonlijke voorkeuren aan. Bijvoorbeeld zijn/haar voorkeur met betrekking tot duur van de opdracht, het soort werk, zijn/haar beschikbaarheid. Maar ook zijn/haar ambitie – wat voor werk diegene nog zou willen doen maar waar hij/zij nog niet de juiste opleiding voor heeft of de juiste ervaring in. 

Het uitzendbureau plaatst zijn vacatures volgens de parameters van het platform. En heeft op het dashboard inzicht in waar welke uitzendkracht aan het werk is, de gewerkte uren en wie wanneer beschikbaar is.

Iedereen die gebruik maakt van Pjotr, voltooid missies. Deze missies leiden iemand namelijk door het platform en zorgen ervoor dat bepaalde informatie wordt gedeeld, een bepaalde activiteit wordt uitgevoerd, een bepaald event plaatsvindt. Elke missie wordt gevalideerd door iemand anders op het platform (uitzendbureau, opdrachtgever, andere uitzendkracht). En met elke missie verdient de uitzendkracht punten. Deze punten kan de uitzendkracht vervolgens inwisselen in de catalogus voor bijvoorbeeld zijn/haar eigen ontwikkeling – een cursus die hij/zij wil volgen dat hem/haar stelt een bepaalde opdracht wel aan te kunnen.

Ook kunnen uitzendkrachten, uitzendbureaus, opdrachtgevers, huisvestingsorganisaties elkaar beoordelen. Zo kan men zien hoe een uitzendkracht bijvoorbeeld scoort op betrouwbaarheid (verschijnt hij/zij wel op tijd en gedurende de hele opdracht?). En andersom wordt inzichtelijk hoe opdrachtgevers met hun uitzendkrachten omgaat. Dit creëert transparantie en geeft eenieder de mogelijkheid een betere afweging te maken.