Waarom doen we wat we doen?

Pjotr-oprichter Ard van Diepen wil verandering teweegbrengen in het uitzenden van Europese arbeidsmigranten. Hij sprak in zijn twintig jaar in de uitzendbranche al vaak met uitzendkrachten die niet het werk doen dat ze graag zouden willen doen. Uit onderzoek bleek dat de medewerkers meer regie willen hebben over hun eigen ontwikkeling. Om de uitzendbranche naar een hoger niveau te brengen en bewustzijn te creëren, stopte Ard als algemeen directeur bij Mondial Uitzendbureau en startte hij met Pjotr. Het doel: processen verbeteren met mensen als focuspunt. Voor uitzenders én uitzendkrachten.

Mensen beginnen te bloeien als je ze in hun kracht zet. Voor iedereen geldt dat het je beter afgaat als je iets doet wat je leuk vindt.

Daarnaast wil Pjotr transparantie bieden in een gereguleerde branche. Er zijn veel verschillende certificaten, controles en regels. Om op voorhand meer informatie en inzicht te kunnen bieden in hoe de diverse partijen functioneren, kan men zijn/haar verwachtingen beter leiden en daarop meer gefundeerde keuzes maken.

Heb je een vraag? Wil je met Pjotr werken? Laat het ons weten en vul onderstaand contact formulier in.
Wij laten binnen 48 uur wat van ons horen.