Voor wie is Pjotr?

Heb jij ooit weleens uitgerekend wat een aanvraag je uitzendorganisatie kost, nog voordat je iemand gevonden en geplaatst hebt? En hoe je dit efficiënter, sneller, tegen lagere kosten, met over- en inzicht en met veel meer plezier zou kunnen doen?

Pjotr is speciaal voor die uitzendbureaus die werken met Europese uitzendkrachten in alle beschikbare sectoren. Uitzendbureaus die hun kosten willen verlagen, transparanter willen zijn en tegelijkertijd de mens centraal willen stellen. Die ontwikkeling belangrijk vinden en op hetzelfde moment de mensen in hun organisatie met meer plezier en slimmer willen laten werken. Zodat er meer tijd is voor de mens achter de Europese uitzendkracht en de opdrachtgever.

Ook kunnen vervoersbedrijven, recruiters, huisvestingsbedrijven en aanbieders van opleidingen voor de Europese uitzendkrachten profiteren van de mechanismes van het platform. Op basis van de voorkeuren van de uitzendkracht en het uitzendbureau, kan passend aanbod op het gebied van vervoer, huisvesting, lokale recruiters en/of opleidingen getoond worden.
Bent u vervoerder, recruiter, een huisvestingsbedrijf of een opleidingsinstituut en benieuwd naar de mogelijkheden met Pjotr? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Vrienden van Pjotr downloaden de app

Vind de Pjotr app in de App Store of op Google Play.

comminsoon google
comming soon apple