Samenwerking Plan4Flex en PJOTR

Plan4Flex Plan4Flex is een operationeel systeem voor uitzendbureaus. Het ondersteunt je hele operationele proces, van inschrijving tot loonstrook. Plan eenvoudig werk, vervoer of huisvesting, communiceer met je uitzendkrachten via de Plan4Flex App, automatiseer cao-ontrafeling en meer. Met Plan4Flex heb je één operationeel systeem voor al je processen.

Samen verbeteren Plan4Flex en PJOTR de resultaten van uitzendbureaus en de journey van de Europese uitzendkracht. Dit doen we door een actieve verbinding te realiseren tussen de achterkant en de voorkant van de uitzendorganisatie. 

Klanten van Plan4Flex vinden door de samenwerking met PJOTR eenvoudig nieuwe Europese uitzendtalenten voor hun vacatures. Uitzendkrachten die al aan het werk zijn, zetten we positief in beweging om hun vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe dingen te leren en aan belangrijke zaken te voldoen of deze te borgen (bijvoorbeeld op tijd zijn, uren aanleveren, schone huisvesting). 

 

Plan4Flex en PJOTR garanderen:

1.     Toegang tot de beste mensen in de markt voor de beste prijs

2.     Optimaal vooruitplannen op basis van slimme algoritmen

3.     Inzicht in de werkhistorie en beoordeling van de uitzendkrachten

4.     Realtime tijdregistratie

5.     Afrekening naar gebruik

 

Meer informatie over de operationele software voor uitzendbureaus vind je op www.plan4flex.nl of neem contact op met Dréann van den Akker op dreann@ewingsict.nl of 06 83 90 52 52.

Introductieaanbieding

 

Tot en met 31 oktober 2021 hebben wij een introductie actie.

Neem contact op met Dréan van den Akker bij Plan4Flex voor meer informatie.

Plan4Flex is een planningstool voor uitzendbureaus die je planning ondersteunt vanaf het moment van inschrijven tot aan de loonstrook. Of het nou gaat om werk, vervoer of huisvesting. Met Plan4Flex heb je één operationeel systeem voor al je processen.

Kijk voor meer informatie op Plan4Flex.