Informatie voor de Europese uitzendkracht

Pjotr is speciaal voor de Europese uitzendkracht die in Nederland wil werken en wonen. En die vooraf wil weten wat hij/zij kan verwachten, inzicht wil hebben in de (on-)mogelijkheden m.b.t. ontwikkeling en aan de hand van een duidelijk stappenplan precies weet wat hij/zij wanneer moet invullen/aanleveren voordat hij/zij naar Nederland afreist.

Wat biedt Pjotr de Europese uitzendkracht?

  1. Betere match – alleen vacatures getoond krijgen die 75% of meer overeenkomen met jouw voorkeuren
  2. Ontwikkelingsmogelijkheden – je kunt aangeven waar je naartoe wilt groeien en wordt in staat gesteld daar ook daadwerkelijk naartoe te groeien
  3. Meer zekerheid – Pjotr kijkt naar de ervaring die anderen gehad hebben bij het matchen en biedt je inzicht in de kwaliteit van aanbieders op het gebied van wonen en vervoer. Zodat je van tevoren weet waar je aan begint. En het helpt je een betere keuze te maken.
  4. Keuzemogelijkheden – Binnen Pjotr bepaal je zelf wat je doet en wanneer.

Hoe werkt Pjotr?

Op Pjotr maak jij als Europese uitzendkracht zelf een eigen avatar/profiel aan. Hierin geef je aan wat je voorkeuren zijn m.b.t. duur van de opdracht, hoeveel uur in de week, welke sector. Maar ook de minder gangbare zaken vul je in, zoals waar je naartoe wilt groeien, welke opleiding/training je zou willen doen. Op basis van wat je hebt ingevuld in je avatar, word je gematcht met de aanvraag, maar alleen als deze aanvraag 75% of meer overeenkomt met de door jou ingegeven voorkeuren.

Kom je voor het eerst naar Nederland? Dan helpen de missies op Pjotr je met alle voorbereidingen door je stap voor stap door het proces te loodsen van wat je allemaal moet invullen, aanleveren, meenemen en doen voor, tijdens en na je vertrek.
Hiermee heb je ervoor gezorgd dat je met minder gedoe kunt beginnen.
Ben je (al) in Nederland, dan kan je door het succesvol afsluiten van missies punten verdienen op Pjotr die je kunt besteden aan je ontwikkeling. Hiermee kun je naar een bepaalde functie of opdracht toewerken. Pjotr kan je verder helpen met het registeren van je uren, op tijd aanwezig te zijn en/of welke werk- of veiligheidsspullen je nodig hebt.

Heb je een vraag? Wil je met Pjotr werken? Laat het ons weten en vul onderstaand contact formulier in.
Wij laten binnen 48 uur wat van ons horen.